Učestvuj!

Učestvuj!
    
      –  Želiš da budeš naš saradnik? Piši nam na peperoncini@posteo.net i reci nam koliki mesečni doprinos možes da nam pružis. Kontaktiraćemo te čim budemo u prilici da finansiramo neku od narednih procedura.
      
      – Želis da nam pošalješ donaciju? Kao i sve organizacije, Peperoncini ima troškove rada koji moraju biti pokriveni. Sav novac koji dobijamo od svojih saradnika namenjen je za pomoć azilantima, dok mi opstajemo isključivo zahvaljujući donacijama. Voleli bismo da postaneš deo našeg projekta! Za dalje informacije oko našeg bankovnog računa, pošalji nam mejl na peperoncini@posteo.net. (Uskoro ćemo imati privatni račun koji ćemo objaviti ovde.)
      
      – Želis da otvoris novi Peperoncini ogranak u Nemačkoj ili svetu? Nas iz Peperoncinija veoma raduju bratske inicijative! Nije ni tako teško – nas je tri i u početku smo imale samo fejsbuk stranicu i mejl adresu. Kontaktiraj nas! Rado ćemo sa tobom podeliti svoja iskustva i ideje. 
      
      – Želis da nam se pridružiš u Lajpcigu? Piši nam sa svojim idejama, o tome šta bi želeo da radiš, i iskustvima koja imaš u domenu migracije i azila (ili drugim povezanim oblastima), i pozvaćemo te na kafu!

Schreib einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert